PAMETNE HOTELSKE SOBE

IP „Internet Protocol“ tehnologiju povezali smo s luksuzom i profinjenim dizajnom koji oduševljava i najzahtjevnije goste. Oni tehnološki znatiželjniji s oduševljenjem prilagođavaju sobu svojim potrebama već pri prvom ulasku u nju i nastavljaju nizati komande upravljajući iz kreveta, dok oni skloniji tradiciji ni ne primjećuju da su ušli u pametnu sobu koja za gosta gotovo sve može učiniti sama. Pojednostavljenim rukovanjem omogućili smo da osoblje hotela bude diskretnije, a gost zadovoljniji. Istovremeno smo povećali udobnost, a smanjili potrošnju energije.

Gost svaku sobu može prilagoditi svojim željama i potrebama iz najudobnijeg položaja, bilo da sjedi u naslonjaču, leži na terasi ili se opušta u kadi. Pri tome može upravljati svjetlom, zvukom, temperaturom, zavjesama, zaštitom od sunca, sve pomoću običnog televizijskog upravljača. IP tehnologija omogućava ono što je do nedavno bilo nemoguće i povezuje gosta s osobljem hotela putem mreže i interneta, zajedno sa svim hotelskim, servisnim i recepcijskim sustavima. Posebno smo ponosni na integraciju sa hotelskom aplikacijom Opera tvrtke MICROS-Fidelio. Na prvi pogled djelovanje sustava može se činiti poput čarolije iz bajke o Aladinu. Naš je tim uvjeren da u današnje vrijeme svatko ima pravo na svog dobrog duha iz čarobne svjetiljke.

Sustav video nadzora

Pametne kuće Zagreb

Protuprovala

Videonadzor

punionice za elektrovozila

UPS besprekidna napajanja

Pametni sustavi

Alarm

Portafon

¸

pametne sobe

Kretanje je prirodna potreba svakog čovjeka, a vrijeme provedeno u rekreaciji izvan kuće danas cijenimo više nego ikad ranije. Dok se Vi bavite zdravijim životom, pametni sustavi misle umjesto Vas o struji, vodi, plinu, svjetlu, mraku, glazbi, filmu, biljkama, pa čak i o kućnim ljubimcima… Nevidljivom kontrolom gotovo svih aktivnih elemenata u Vašim domovima, od potrošnje energenata do upravljanja kućanskim aparatima, činimo Vaš dom ne samo udobnijim, već i sigurnijim i štedljivijim. Pri tome ne zaboravljamo na jednostavnost korištenja sustava. Moduli za upravljanje dizajnirani su po formuli „user friendly“, gdje gotovo intuitivno komande slijede jedna drugu. Absolute - pametni sustavi Absolute d.o.o., Storžička 21, 10090 Zagreb, Croatia, Europa Telefon: + 385 1 3457 526 centrala, Telefax: + 385 1 3435 245, e-mail: absolute@absolute.hr ponedjeljak 2014-01-01 08:00 - 2014-01-01 16:00 5 5 1 50 5 5 3 Absolute - pametni sustavi.