PAMETNE KUĆE

Kretanje je prirodna potreba svakog čovjeka, a vrijeme provedeno u rekreaciji izvan kuće danas cijenimo više nego ikad ranije. Dok se Vi bavite zdravijim životom, pametni sustavi misle umjesto Vas o struji, vodi, plinu, svjetlu, mraku, glazbi, filmu, biljkama, pa čak i o kućnim ljubimcima… Nevidljivom kontrolom gotovo svih aktivnih elemenata u Vašim domovima, od potrošnje energenata do upravljanja kućanskim aparatima, činimo Vaš dom ne samo udobnijim, već i sigurnijim i štedljivijim. Pri tome ne zaboravljamo na jednostavnost korištenja sustava. Moduli za upravljanje dizajnirani su po formuli „user friendly“, gdje gotovo intuitivno komande slijede jedna drugu.

Tehnološka evolucija danas dominira svim područjima našeg života, no njezina je uloga da nam služi na način i u opsegu koji je prilagođen korisniku koji se uz ovakve sustave treba osjećati sigurno i suvereno, a istovremeno zaigrano i ugodno. Prednost je individualno projektiranih sustava da su prilagođeni zahtjevima i preferencijama svakog korisnika ponaosob. Naš je zadatak da uskladimo Vaše potrebe s mogućnostima i dostignućima tehnologije. U tom smislu odabrali smo partnera koji je broj jedan u svijetu, tvrtku Crestron, giganta koji više od 40 godina proizvodi sustave pametnih kuća. 10. Zbog iznimne pouzdanosti i kvalitete čak i NASA koristi njihove sustave za svoje potrebe. Naše iskustvo dugogodišnje suradnje može samo potvrditi besprijekornu tehnologiju koja pojednostavljuje svakodnevni život. Jednim dodirom možete kontrolirati cijelu kuću s bilo kojeg medija današnjice.

Sustav video nadzora

Pametne kuće Zagreb

Protuprovala

Videonadzor

punionice za elektrovozila

UPS besprekidna napajanja

Pametni sustavi

Alarm

Portafon

¸

pametne sobe

Kretanje je prirodna potreba svakog čovjeka, a vrijeme provedeno u rekreaciji izvan kuće danas cijenimo više nego ikad ranije. Dok se Vi bavite zdravijim životom, pametni sustavi misle umjesto Vas o struji, vodi, plinu, svjetlu, mraku, glazbi, filmu, biljkama, pa čak i o kućnim ljubimcima… Nevidljivom kontrolom gotovo svih aktivnih elemenata u Vašim domovima, od potrošnje energenata do upravljanja kućanskim aparatima, činimo Vaš dom ne samo udobnijim, već i sigurnijim i štedljivijim. Pri tome ne zaboravljamo na jednostavnost korištenja sustava. Moduli za upravljanje dizajnirani su po formuli „user friendly“, gdje gotovo intuitivno komande slijede jedna drugu. Absolute - pametni sustavi Absolute d.o.o., Storžička 21, 10090 Zagreb, Croatia, Europa Telefon: + 385 1 3457 526 centrala, Telefax: + 385 1 3435 245, e-mail: absolute@absolute.hr ponedjeljak 2014-01-01 08:00 - 2014-01-01 16:00 5 5 1 50 5 5 3 Absolute - pametni sustavi.