SUSTAV VIDEO NADZORA

Osjećaj sigurnosti i zaštićenosti jedna je od osnovnih ljudskih prirodnih potreba. Na karti svijeta postoji sve manje destinacija na kojima se možete osjećati sigurno. Hrvatska je jedna od njih. Videonadzorni sustavi jedna su od važnih karika sustava.

Naši megapikselni sustavi videonadzora predviđeni su za neprekidan 24/7 rad u izuzetno teškim uvjetima, čak i u blizini mora. Koristimo posebne završne premaze koji osiguravaju visoku otpornost na morske uvjete rada. Kamere su otporne na udarce i opremljene su čipovima, optikom i nevidljivom rasvjetom za dobivanje odlične noćne vidljivosti.

Unutarnje su kamere posebne konstrukcije, pri čemu je vidljivi dio minijaturnih dimenzija kako bi zbog komfora gostiju bile što manje uočljive. Današnji se videonadzor koristi svakodnevno u svrhu praćenja poslovanja i podizanja kvalitete usluga. U izvanrednim situacijama videonadzor je neizostavni alat za analitiku i identifikaciju štetnih događaja. Zbog takvih se situacija isplati ulagati samo u najbolju kvalitetu.

Sustav video nadzora

Pametne kuće Zagreb

Protuprovala

Videonadzor

punionice za elektrovozila

UPS besprekidna napajanja

Pametni sustavi

Alarm

Portafon

¸

pametne sobe

Kretanje je prirodna potreba svakog čovjeka, a vrijeme provedeno u rekreaciji izvan kuće danas cijenimo više nego ikad ranije. Dok se Vi bavite zdravijim životom, pametni sustavi misle umjesto Vas o struji, vodi, plinu, svjetlu, mraku, glazbi, filmu, biljkama, pa čak i o kućnim ljubimcima… Nevidljivom kontrolom gotovo svih aktivnih elemenata u Vašim domovima, od potrošnje energenata do upravljanja kućanskim aparatima, činimo Vaš dom ne samo udobnijim, već i sigurnijim i štedljivijim. Pri tome ne zaboravljamo na jednostavnost korištenja sustava. Moduli za upravljanje dizajnirani su po formuli „user friendly“, gdje gotovo intuitivno komande slijede jedna drugu. Absolute - pametni sustavi Absolute d.o.o., Storžička 21, 10090 Zagreb, Croatia, Europa Telefon: + 385 1 3457 526 centrala, Telefax: + 385 1 3435 245, e-mail: absolute@absolute.hr ponedjeljak 2014-01-01 08:00 - 2014-01-01 16:00 5 5 1 50 5 5 3 Absolute - pametni sustavi.