Pametne hotelske sobe i kontrola pristupa

PAMETNE HOTELSKE SOBE

Razne tehnologije povezali smo s luksuzom i profinjenim dizajnom koji oduševljava i najzahtjevnije goste. Oni tehnološki znatiželjniji s oduševljenjem prilagođavaju sobu svojim potrebama već pri prvom ulasku u nju i nastavljaju nizati komande upravljajući iz kreveta, dok oni skloniji tradiciji ni ne primjećuju da su ušli u pametnu sobu koja za gosta gotovo sve može učiniti sama.

Pojednostavljenim rukovanjem omogućili smo da osoblje hotela bude diskretnije, a gost zadovoljniji. Istovremeno smo povećali udobnost, a smanjili potrošnju energije.

Gost svaku sobu može prilagoditi svojim željama i potrebama iz najudobnijeg položaja, bilo da sjedi u naslonjaču, leži na terasi ili se opušta u kadi. Pri tome može upravljati svjetlom, zvukom, temperaturom, zavjesama, zaštitom od sunca, sve pomoću običnog televizijskog upravljača.

IP tehnologija omogućava ono što je do nedavno bilo nemoguće i povezuje gosta s osobljem hotela putem mreže i interneta, zajedno sa svim hotelskim, servisnim i recepcijskim sustavima. Posebno smo ponosni na integraciju sa hotelskom aplikacijom Opera tvrtke MICROS-Fidelio.

Na prvi pogled djelovanje sustava može se činiti poput čarolije iz bajke o Aladinu. Naš je tim uvjeren da u današnje vrijeme svatko ima pravo na svog dobrog duha iz čarobne svjetiljke.

Pošaljite nam poruku

    + 55 = 64

    Kroz naš kontakt obrazac detaljno nam opište što Vas zanima i javit ćemo Vam se u najkraćem roku s najboljim prijedlozima i riješenjima.
    Nazovite nas
    + 385 1 3457 526