Sustav videonadzora

Na karti svijeta postoji sve manje destinacija na kojima se možete osjećati sigurno. Hrvatska je jedna od njih. Videonadzorni sustavi jedna su od važnih karika sustava.

Naši megapikselni sustavi videonadzora predviđeni su za neprekidan 24/7 rad u izuzetno teškim uvjetima, čak i u blizini mora. Koristimo posebne završne premaze koji osiguravaju visoku otpornost na morske uvjete rada. Kamere su otporne na udarce i opremljene su čipovima, optikom i nevidljivom rasvjetom za dobivanje odlične noćne vidljivosti. AXIS, Dahua, Hikvision, Cathexis, Mobotix, …. 

Sigurnosne kamere za velike i male korisnike  

LPR očitavanje registarskih tablica

Sigurnosne megapikselne i termovizijske kamere

Kamere za brojanje kupaca, praćenje prometa analizu poslovanja

Unutarnje su kamere posebne konstrukcije, pri čemu je vidljivi dio minijaturnih dimenzija kako bi zbog komfora gostiju bile što manje uočljive.

Današnji se videonadzor koristi svakodnevno u svrhu praćenja poslovanja i podizanja kvalitete usluga. U izvanrednim situacijama videonadzor je neizostavni alat za analitiku i identifikaciju štetnih događaja. Zbog takvih se situacija isplati ulagati samo u najbolju kvalitetu.

Pošaljite nam poruku

    − 6 = 1

    Kroz naš kontakt obrazac detaljno nam opište što Vas zanima i javit ćemo Vam se u najkraćem roku s najboljim prijedlozima i riješenjima.
    Nazovite nas
    + 385 1 3457 526