Videokonferencijski sustavi Crestron FLEX i Polycom

Današnja je poslovna komunikacija orijentirana na prezentacijske i videokonferencijske sustave. Crestron je jedan od zlatnih standarda kompanija, vlada, akademskih institucija, odvjetničkih ureda i ostalih kojima je kvaliteta i zaštićenost komunikacija važna.

Kvaliteta zvuka i slike i pouzdanost prilikom istovremenog sudjelovanja većeg broja korisnika često odlučuje hoće li konferencija uspjeti.

Microsoft Teams, Zoom ili Byod ? SVEJEDNO!

PC, laptop, Android, iPhone ili IP telefon? SVEJEDNO! 

Kvaliteta koju zahtjevna klijentela prepoznaje je svakako visoka tehnološka opremljenost i kvaliteta multimedijalnih prostora: prije svega tona, slike, ali i udobnosti za sva osjetila.

U konferencijskim dvoranama hotela, jednom je komandom moguće zamračiti vanjsko osvjetljenje, prigušiti unutarnju rasvjetu, spustiti projekcijska platna i uključiti projektore. Emitirana slika na više zaslona istovremeno čija se rezolucija automatski prilagođava priključenim izvorima, praćena je vrhunskim zvukom i kvalitetom slike.

Osim vlastitom, tako možete pridonijeti i renomeu Vaših gostiju, kojima prezentacija upravo u Vašem hotelu može, osim lijepe i kvalitetne prezentacije, značiti i početak uspješnijeg poslovanja.

Pošaljite nam poruku

    + 29 = 37

    Kroz naš kontakt obrazac detaljno nam opište što Vas zanima i javit ćemo Vam se u najkraćem roku s najboljim prijedlozima i riješenjima.
    Nazovite nas
    + 385 1 3457 526