Rhombus – tipkovnice i utičnice od kojih zastaje dah. Izrada unikata!

Crestron, KNX, IoT, Alexa, Amazon Echo, Google Assistant, Apple, Siri, , IFTTT, Philips HUE, Microconnect. 

Sve mi to pratimo, testiramo, projektiramo, ugrađujemo i održavamo kako bi vaš dom postao jednostavniji, ugodniji, sigurniji, zabavniji, luksuzniji, a da istovremeno više vrijedi na tržištu nekretnina. 

Upravljamo rasvjetom, roletama, grijanjem, hlađenjem, ventilacijom, videonadzorom, alarmom, elektromotornim ogradama i vratima. Kontroliramo saune, bazene i turske kupelji. 

Štitimo zgrade i njene elemente od vode, požara, prejakog vjetra, leda i prejakog sunca. Optimiziramo potrošnju energije i usklađujemo rad različitih energenata koji se koriste. 

Štitimo ljude od opasnih plinova, automatski otvaramo evakuacijske koridore a u slučaju vanjske ugroze zatvaramo sigurne sobe prema dogovorenim procedurama.

i naravno da to nije sve,…

Crestron kao najveći i najkvalitetniji proizvođač multimedijalne opreme na svijetu vašu kuću može pretvoriti u multimedijalnu senzaciju zvuka i slike.

Tehnološka evolucija danas dominira svim područjima našeg života, no njezina je uloga da nam služi na način i u opsegu koji je prilagođen korisniku koji se uz ovakve sustave treba osjećati sigurno i suvereno, a istovremeno zaigrano i ugodno.

Prednost je individualno projektiranih sustava da su prilagođeni zahtjevima i preferencijama svakog korisnika ponaosob. Naš je zadatak da uskladimo Vaše potrebe s mogućnostima i dostignućima tehnologije. U tom smislu odabrali smo kao glavnog partnera koji je broj jedan u svijetu, tvrtku Crestron, giganta koji više od 50 godina proizvodi sustave pametnih kuća.

Zbog iznimne pouzdanosti i kvalitete čak i NASA koristi njihove sustave za svoje potrebe. Naše iskustvo dugogodišnje suradnje može samo potvrditi besprijekornu tehnologiju koja pojednostavljuje svakodnevni život. Jednim dodirom možete kontrolirati cijelu kuću s bilo kojeg medija današnjice. Servis i nadogradnja sustava sa kompatibilnim elementima biti će moguća i kroz 30 godina kada mnogi današnji perspektivni proizvođači više neće postojati.

Pošaljite nam poruku

    91 − = 85

    Kroz naš kontakt obrazac detaljno nam opište što Vas zanima i javit ćemo Vam se u najkraćem roku s najboljim prijedlozima i riješenjima.
    Nazovite nas
    + 385 1 3457 526